Tavoitteena hyvinvointi ja erinomaisuus

 

urheilukolmio_pieni.jpg

Psyykkisen valmennuksen tavoitteena on vahvistaa ja kehittää urheilijoiden, valmentajien ja urheiluorganisaation avainhenkilöiden toimintaa entistä paremmaksi niin urheilussa kuin sen ulkopuolella. Urheilupsykologia on kokonaisvaltaista osaamista, ei vain huipputaidon voitelua.

Tarjoamamme palvelut ovat suunnattu niin urheilijoille, valmentajille kuin urheilujohtajille.  Palvelumme pohjaa filosofiaan, jonka mukaan erinomaisen suorituksen ja tuloksen taustalta löytyvät aina lajiharjoittelun lisäksi urheilua ja menestymistä tukevat toimintamallit, motivaation ja päämärien asettamis- ja jäsentämistaidot sekä menestymisen mahdollistava elämäntilanne ja sen hallinta.

Olemme kehittäneet urheilijoiden, valmentajien ja urheilujohtajien käyttöön valmiita tuotepaketteja, jotka ovat helppo tuoda nopeasti osaksi käytännön toimintaa. Ihmiset ovat kuitenkin yksilöitä, joten palvelumme räätälöityvät pakettimaisesta esitystavasta huolimatta aina tilaajan tarpeiden mukaisiksi. Kokonaisuuksien avulla on kuitenkin helppo suunnitella omaa tarvetta ja tilannetta.

 

Tutustu eri palvelupaketteihimme, ja ota meihin yhteyttä! Kartoitetaan tarpeesi yhdessä ja muotoillaan juuri tarpeisiisi sopiva ratkaisu!