Valmentajien ja seurajohdon sparraus

Valmentajat, urheilutoimenjohtajat ja toimistusjohtajat ovat työssään jatkuvassa puristuksessa suuren vastuun ja tulosvaatimusten vuoksi. Sparraus on menetelmällisesti sekoitus työnohjausta, coachingia sekä urheilupsykologiaa ja sillä pyritään vähentämään stressiä, selkeyttämään ajattelua, vahvistamaan päätöksentekoa sekä kehittämään omaa työotetta.

Sparrauksessa pääset kokeilemaan ja jakamaan ajatuksia luotettavassa ympäristössä, mikä kasvattaa kestävyyttä ja parantaa päätöksenteon laatua erityisesti painetilanteissa. Sparrauksessa voidaan myös keskittyä jonkin spesifin taitoalueen, kuten  palautteen annon, vuorovaikutusen, työn- ja elämänhallinnan tai keskittymisen ja stressinhallinnan kehittämiseen.


Tavoitteena on antaa joukkueen ja organisaation avainhenkilöille mahdollisuus kehittää omia taitojaan, mutta tarjota myös mahdollisuus omien ajatusten ja tuntemusten tutkimiseen luotettavassa ympäristössä.


TAPAAMISET: 1krt / 3vk (á 90min). Sisältää puhelinpalvelun, jonka avulla sparraaja on tavoitettavissa päivittäin. Suositeltava kesto yksi kausi kerrallaan (10kk).


Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä! Kartoitetaan tarpeesi yhdessä ja muotoillaan juuri tarpeisiisi sopiva ratkaisu!