Mieli liikuttaa ihmistä ja siksi psyykkeestä huolehtiminen on välttämätöntä

Tuomas Grönman Oy on vuonna 2010 perustettu urheilupsykologiaan keskittynyt asiantuntijatoimisto, jonka missiona on edistää suomalaista urheilua psyykisen valmennuksen ja urheilupsykologian osaamisen avulla. Yrityksemme on entisen NHL- ja olympiatason jääkiekkoiljia Tuomas Grönmanin perustama. Toimintamme keskittyi alkuvaiheessa yksittäisten jääkiekkoilijoiden sekä valmentajien ohjaamiseen ja valmentamiseen.

Ajansaatossa toimintamme on kuitenkin laajentunut yksittäisistä valmennussuhteista myös jääkiekkoseuroihin ja jääkiekkoliittoon. Lisäksi olemme Turun Seudun Urheiluakatemian urheilupsykologin palveluiden tarjoajana työskennelleet useiden eri lajien huippujen kanssa, mm. tennis, jalkapallo, taitoluistelu, uinti, yleisurheilu, paini ja suunnistus ovat tulleet tutuiksi. Vaikka jokaisessa lajissa on omat erityispiirteensä, näemme ihmiset ihmisinä ja psykologiset ilmiöt kaikille yhteisinä. 

Asiakkaamme vaihtelevat huippu-urheilijoista ( NHL-, KHL-,elitserien - ja maajoukkuejääkiekkoilijoita, arvokisaedustajia ja oman lajinsa Suomen huippuja eri lajeista) tulevaisuuden lupauksiin ja nuoriin. Tämän lisäksi työskentelemme lajiliittojen ja seuraorganisaatioiden sekä eri tasoisten valmentajien (mm. jääkiekossa SM-liiga- ja juniorivalmentajien ja  urheiluakatemian eri lajien valmentajien) työnohjaajana ja kouluttajana.

Meidän työtämme ohjaa filosofia kokonaisvaltaisesta kehityksestä. Meillä on vahva näkemys siitä, että urheilijan inhimilliseen kehitykseen liittyy useita erilaisia vaiheita, joiden käsittely, tukeminen ja valmennus on viisasta. Meille urheilupsykologia ja psyykkinen valmennus ei siten ole pelkästään menetelmien tai taitojen opettelua. Näemme, että urheilijan, valmentajan tai toimijan vaativa  elämäntilanne ja sen hallinta on yhtä tärkeä, ellei jopa tärkeämpi tekijä matkalla menestykseen, kuin yksittäisten taitojen tai menetelmien osaaminen.

Yrityksesessämme työskentelee tällä hetkellä kaksi psykologia, voit tutustua Oskuun ja Joonakseen heidän omilta esittelysivuiltaan!