Joonas Kokko

Olen urheiluun ja organisaatioihin ja työelämään erikoistunut psykologi, coach ja työnohjaaja. Filosofiani huippusuoritusten tekemisestä ja suoritusvarmuuden ylläpysymisestä pohjautuu näkemykseen kokonaisvaltaisen elämänhallinnan tärkeydestä - taitavinkaan urheilija ei pysty jatkuvasti osaamistasonsa mukaisiin huippusuorituksiin, jos ympäristö ja siinä olevat tekijät eivät tue urheilua sataprosenttisesti.  

Urheilusta minulla on kokemusta niin jääkiekosta, salibandysta kuin tenniksestäkin. Oma aktiiviurani katkesi aikoinaan loukkaantumisiin, minkä jälkeen olen jatkanut urheilun saralla toimien mm. eri joukkueiden hallintotehtävissä sekä erotuomarina. Urheilu-uran katkettua psykologia yksinkertaisesti tempaisi minut mukaansa. Urheilussa kuten kaikessa inhimillisessä toiminnassa olen aina ollut kiinnostunut kehittymisestä ja eteenpäin menemisestä. Itselleni hyvä ei ole riittävä, tarkoituksenani on auttaa asiakkaitani lajissaan ja työssään erinomaiseksi.

Urheilun ohella työskentelen myös yritysmaailmassa, jossa toimin työnohjaajana ja coachina. Työn ja organisaatioiden kehittämisessä  onkin paljon yhteistä urheilumaailman kanssa ja erityisesti joukkueurheilussa organisaation merkitys urheilijan kehityksessä korostuu vahvasti saman suuntaisesti kuin huippuasiantuntijoiden työssä.

Pystyn toiminnallani auttamaan urheilijoita oman mielensä ja elämänsä hallinnassa niin urheilutilanteessa, kuin urheilijanelämään liittyvissä haasteissakin. Tuomaksen kanssa tehtävämme onkin auttaa asiakkaitamme käyttämään henkisiä voimavarojaan entistä tehokkaammin tavoitteidensa saavuttamiseksi.